GRITBIRD-ULKOKUNTOILUVÄLINEEN TOIMINNALLISUUS

Gritbird haluaa edistää aktiivista ulkoliikuntaa tarjoamalla koko väestörakenteelle sopivan, helposti lähestyttävän harjoittelumuodon. Laite soveltuu kaiken ikäisille ja kuntoisille ihmisille - liikevalikoima kattaa yli 20 liikettä joiden vaikeusastetta voi muokata oman kunnon ja taitojen mukaisesti.

Vastuksena liikkeissä toimii kehon oma paino, joten loukkaantumisriski on alhainen, eikä laitteessa ole herkästi vioittuvia liikkuvia osia. Tuotteen ideologian keskiössä ovat suomalainen, minimalistinen muotoilu sekä alusta tehokkaan ja monipuolisen kehonpainoharjoituksen suorittamiselle koko kehon lihas- ja tukikudosten kehittämiseksi.

 

Tutustu laitteella tehtäviin perusliikkeisiin alla!

LEUANVETO

Leuanveto ylävartalon lihaksistoa monipuolisesti harjoittava moninivelliike, joka kehittää tehokkaasti ylävartalon voimantuottoa, lihaskuntoa ja nivelten liikkuvuutta.

JALANNOSTOT

Jalannostot kehittävät keskivartalon lihaksistoa ja olkapäiden liikkuvuutta.

SOUTU PYSTYTANGOLLA

Pystytangolla tehtävä soutuliike harjoittaa erityisesti selän lihaksistoa ja parantaa ryhtiä. Nivelkulmaa muuttamalla voit säätää liikkeen vaikeusastetta.

SOUTU VAAKATASOSSA

Vaakatangolla tehtävä soutuliike on raskaampi versio pystytangolla tehtävästä soudusta. Liike kehittää tehokkaasti selän lihaksistoa ja parantaa ryhtiä.

PUNNERRUS ALAKAHVOILLA

Alatangolla tehtävät punnerrusliikkeet harjoittavat ylävartalon työntäviä lihaksia, kuten olkapäitä, rintalihaksia ja ojentajia. Otteita, oteleveyttä ja nivelkulmaa muuttamalla voit kohdistaa liikkeen eri lihasryhmille.

DIPPIPUNNERRUS

Dippipunnerrus kehittää tehokkaasti rintalihaksien, olkapäiden ja ojentajien lihaksistoa ja voimantuottoa. Oteleveyttä muuttamalla voit säätää liikettä itsellesi sopivaksi.

TUETTU KYYKKY

Gritbird-ulkokuntoiluvälineen tangoilla on mahdollista tehdä tuettuja yhden- tai kahden jalan kyykkyjä alavartalon lihaksiston harjoittamiseksi.

VENYTTELYLIIKKEET

Laitteen tankorakenne mahdollistaa myös monipuoliset ylä- ja alavartalon venyttelyliikkeet. Muista lämmitellä lihaksisto hyvin ennen harjoittelua!

Askonkatu 13 D, 15100 Lahti, Finland

+358 (0)45 124 2030

©2021 by Gritbird Oy