top of page

FAQ

Tästä osiosta löydät vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin. Vastaamme myös mielellämme yhteydenottoihin.

MITEN GRITBIRD-TUOTTEET ASENNETAAN? TARJOATTEKO ASENNUSPALVELUA?

Kaikki tuotteemme voidaan asentaa joko syvä- tai pintaperustuksilla. Tuotteidemme perustusohjeet toimitetaan tarjous- tai tilausvaiheessa asiakkaan toivomusten mukaisesti. Saatavilla on myös mekaaninen perustusvaihto, joka voidaan asentaa lähelle maan pintaa. Tämä betonivapaa vaihtoehto soveltuu erinomaisesti esim. taloyhtiöille.

 

Gritbird Oy ei itse hoida tuotteiden asennuksia, mutta voimme tarjota asennuspalvelua ympäri Suomen kumppaniemme kautta.

MINNE GRITBIRD-ULKOKUNTOILULAITTEET SOPIVAT?

Sekä Gritbird että Gritree-ulkokuntoilulaite on suunniteltu tarjoamaan tehokas ja monipuolinen harjoitteluvaste yksittäin tai yhdessä asennettuna. Tuotteidemme muotoilu tekee niistä maisemasuunnitteluun sopivia ja helposti lähestyttäviä. Gritbird-tuotteet sopivat erinomaisesti sekä julkisille että yksityisille liikuntapaikoille, kuten puistoihin ja viheralueille, rannoille, leikkipuistoihin, pururatojen ja urheilukenttien yhteyteen sekä taloyhtiöiden pihoille.

MISSÄ VÄREISSÄ TUOTTEITA ON SAATAVILLA?

Gritbird- ja Gritree-ulkokuntoilulaitteiden vakiovärit ovat musta ja valkoinen. Tuotteitamme on myös mahdollista tilata erikoisväreillä, kysy lisää tästä vaihtoehdosta.

MIKÄ TUOTTEIDEN TOIMITUSAIKA ON?

Vakiotuotteidemme toimitusaika on yleisesti 2-3 viikkoa varastotilanteesta riippuen.

MITEN GRITBIRD EROAA MUISTA VALMISTAJISTA?

Gritbird Oy on keskittynyt ulkokuntoilulaitteiden suunnitteluun ja valmistukseen. Halusimme tuoda markkinoille kotimaisen vaihtoehdon ulkokuntoilulaitteille, jotka ovat tehokkaita liikunnallisesti ja innovatiivisesti muotoiltuja.

OVATKO GRITBIRD-TUOTTEET TURVALLISIA?

Tuotteidemme turvallisuus on meille ensisijaisen tärkeää ja lähtökohtana tuotteidemme suunnittelussa. Kaikki tuotteemme ovat valmistettu EN standardien mukaisesti kestävistä ja ekologisista materiaaleista, ja lisäksi tuotteillamme on TÜV -sertifikaatit joka on tae laadusta ja turvallisuudesta.. Uskomme tuotteissamme kehonpainoharjoittelun tehokkuuteen, jonka takia harjoitusliikkeiden liikeradat ovat vapaita ja turvallisia.

MITEN KESTÄVIÄ TUOTTEENNE OVAT?

Tuotteemme ovat valmistettu Suomessa koviakin olosuhteita kestävistä materiaaleista. Metalliosat valmistetaan pinnoitetusta ruostumattomasta teräksestä. Ajan myötä pinnoituksen mahdollinen kuluminen ei siis tuota korroosio-ongelmia. Levymateriaalimme ovat kierrätysmuovia, joka kestää erinomaisesti mekaanista rasitusta, lämpötilavaihtelua, kosteutta ja UV säteilyä.

MITEN ILKIVALTAAN ON VARAUDUTTU?

Ilkivallan sattumista ei voida täysin estää. Kestävimpiäkin tuotteita saa vahingoitettua ilkivallalla. Gritbird-tuotteet ovat tankojen ja levyjen osalta kiinnitetty pulteilla, ja voimme tarvittaessa toimittaa varaosia vahingoittuneiden tilalle.

bottom of page