top of page

GRITBIRD

Gritbird on edistyksellinen ulkokuntoilulaite, jossa yhdistyvät monipuolinen funktionaalisuus ja moderni ulkonäkö. Gritbird ("sisulintu") -ulkokuntoiluväline sopii koonsa, muotoilunsa ja toiminnallisuutensa vuoksi niin taloyhtiöiden pihoihin, puistoihin kuin leikkipaikoillekin. Luonnonläheisen designin lisäksi laitteen materiaalit ovat ekologisia ja kestäviä.

 

Gritbird-laitteen toiminnallisuus kattaa koko kehon lihaskuntoharjoittelun. Laite soveltuu kaiken ikäisille ja kuntoisille treenaajille - liikevalikoima kattaa yli 20 liikettä joiden vaikeusastetta voi muokata oman kunnon ja taitojen mukaisesti. Vastuksena liikkeissä toimii kehon oma paino, joten loukkaantumisriski on alhainen, eikä laitteessa ole herkästi vioittuvia liikkuvia osia.

MIKSI GRITBIRD?

VALMISTETTU EN 1176 JA EN 16630 STANDARDIEN MUKAISESTI, TÜV -SERTIFIOITU

VALMISTETTU SUOMESSA

EI LIIKKUVIA OSIA

KESTÄVÄT JA EKOLOGISET MATERIAALIT

USEITA VÄRIVAIHTOEHTOJA

VÄHÄINEN HUOLTOTARVE, VARAOSIA SAATAVILLA

YLI 20 HARJOITTELULIIKETTÄ

5 VUODEN MATERIAALITAKUU

White gritbird.jpg

Gritbird-ulkokuntoilulaiteessa yhdistyvät vaivattoman maisemasuunnittelun tarpeet, funktionaalinen liikunnallinen toiminnallisuus, turvallisuus sekä pohjoismainen muotoilu.

Suomessa valmistetun Gritbirdin levyosat ovat ekologista kierrätysmuovia, joka kestää erinomaisesti säävaihteluja ja mekaanista kuormitusta. Laitteen runko ja tangot ovat pinnoitettua ruostumatonta terästä, joten korroosiosta ei ole huolta vaativissakaan olosuhteissa. .

Gritbird-ulkokuntoiluvälineessä käytetään vastuksena ainoastaan omaa kehonpainoa, joka mahdollistaa turvallisen ja tehokkaan tavan harjoittaa koko kehon lihaksistoa.
 
Liikeradat ovat vapaita, jolloin myös lihaksia ympäröivät tukikudokset vahvistuvat.
 
Liikkeitä voidaan helpottaa tai vaikeuttaa oman tason mukaisesti asentoa ja tukipisteitä muuttamalla. Alta löydät omalle kuntotasollesi sopivia Gritbirdillä tehtäviä treeniohjelmia.

Gritbird-ulkokuntoilulaite
4790,00 € alv. 0%

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

black gritbird.jpg
OPASTAULU

Tarjoamme myös Gritbird-ulkokuntoilulaitteen yhteyteen asennettavaa opastaulua, josta selviää standardin mukaisia valmistajan ja liikuntapaikan tietoja. Lisäksi opastaulussa on laitteen käyttöohjeita, sekä QR-koodi Youtube-kanavallemme, jossa käyttäjä voi tutustua eri tasoisiin treeniohjelmiin.

Opastaulu
690,00 € alv. 0%

Toiminnallisuus ja treeniohjelmat
Gritbird outdoor fitness equipment, basic exercises
Gritbird treeniohjelma kovakuntoisille harjoittelijoille
Gritbird treeniohjelma edistyneille kuntoilijoille
Gritbird treeniohjelma aloittelijoille
bottom of page