GRITBIRD

Gritbird on uudenlainen ulkokuntoiluväline, jossa yhdistyvät monipuolinen funktionaalisuus ja moderni ulkonäkö. Gritbird ("sisulintu") -ulkokuntoiluväline sopii koonsa, muotoilunsa ja toiminnallisuutensa vuoksi niin taloyhtiöiden pihoihin, puistoihin kuin leikkipaikoillekin. Luonnonläheisen designin lisäksi laitteen materiaalit ovat ekologisia, pitkäikäisiä ja 100 prosenttisesti kotimaisia. 

Gritbird-laitteen toiminnallisuus kattaa koko kehon lihaskuntoharjoittelun. Laite soveltuu kaiken ikäisille ja kuntoisille ihmisille - liikevalikoima kattaa yli 20 liikettä joiden vaikeusastetta voi muokata oman kunnon ja taitojen mukaisesti. Vastuksena liikkeissä toimii kehon oma paino, joten loukkaantumisriski on alhainen, eikä laitteessa ole herkästi vioittuvia liikkuvia osia.


GRITBIRD-ULKOKUNTOILUVÄLINE

Hyvät liikkumisolosuhteet ovat merkittävä tekijä väestön liikunnallisen elämäntavan ylläpitämisen ja lisäämisen näkökulmasta. Liikuntapaikkoihin panostaminen luo perustan elinvoimaiselle liikuntakulttuurille väestön laaja-alaisesta liikunnasta aina huippu-urheiluun asti.


Näiden tarpeiden pohjalta syntyi Gritbird-ulkoliikuntaväline, jossa yhdistyvät maisemasuunnittelulliset tarpeet, funktionaalinen liikunnallinen toiminnallisuus, turvallisuus sekä skandinaavinen muotoilu.

Gritbird-ulkokuntoiluvälineessä käytetään vastuksena ainoastaan omaa kehonpainoa, joka mahdollistaa turvallisen ja tehokkaan tavan harjoittaa koko kehon lihaksistoa.


Liikeradat ovat vapaita, jolloin myös lihaksia ympäröivät tukikudokset vahvistuvat.


Liikkeitä voidaan helpottaa tai vaikeuttaa oman tason mukaisesti asentoa ja tukipisteitä muuttamalla.

Gritbird-ulkokuntoiluväline on muotoiltu mahdollistaen vaivattoman maisemasuunnittelun erilaisissa ympäristöissä. 

Gritbird valmistetaan Suomessa.

 

Liikuntavälineen materiaalit koostuvat säänkestävästä erikoispinnoitetusta koivuvanerista sekä ruostumattomasta teräksestä valmistetuista tangoista. Kaikki materiaalit ovat erinomaisesta kestävyydestään huolimatta kierrätettäviä.

Hinta

3890,00 € alv. 0%

LATAA TUOTEKORTTI & MITTAKUVAT