top of page

GRITBOX

Gritbox on markkinoiden edistyksellisin hyppyboksi. Gritboxissa yhdistyy kolme eri korkeusvaihtoehtoa alavartalon hyppy- ja kyykkyharjoitteluun. Lisäksi Gritboxin innovatiivinen rakenne mahdollistaa vatsalihasten, takareisien ja pakaroiden harjoittelun vatsapenkki/GHR (Glute Ham Raise) yhdistelmällä. Gritbox on muotoiltu sopimaan yhteen Gritbird- ja Gritree-ulkokuntoilulaitteiden kanssa, jolloin laitteiden yhdistetyillä toiminnallisuuksilla voidaan harjoittella koko kehon lihasryhmiä entistäkin tehokkaammin.

Gritbox soveltuu kaiken ikäisille ja kuntoisille treenaajille. Liikevalikoima kattaa erityisesti ala- ja keskivartaloon kohdistuvia liikkeitä, joiden vaikeusastetta voi muokata oman kunnon ja taitojen mukaisesti. Vastuksena liikkeissä toimii kehon oma paino, joten loukkaantumisriski on alhainen, eikä laitteessa ole herkästi vioittuvia liikkuvia osia. Gritboxin materiaalit ovat ekologisia ja pitkäikäisia. Gritbox valmistetaan Suomessa.

MIKSI GRITBOX?

VALMISTETTU EN 1176 JA EN 16630 STANDARDIEN MUKAISESTI, TÜV -SERTIFIOITU

VALMISTETTU SUOMESSA

EI LIIKKUVIA OSIA

KESTÄVÄT JA EKOLOGISET MATERIAALIT

USEITA VÄRIVAIHTOEHTOJA

VÄHÄINEN HUOLTOTARVE, VARAOSIA SAATAVILLA

3 ERI HYPPYKORKEUTTA + VATSAPENKKI GHR OMINAISUUDELLA

5 VUODEN MATERIAALITAKUU

Kuva 51-min_edited.jpg

Gritbox-ulkokuntoilulaiteessa yhdistyvät vaivattoman maisemasuunnittelun tarpeet, funktionaalinen liikunnallinen toiminnallisuus, turvallisuus sekä pohjoismainen muotoilu.

Suomessa valmistetun Gritboxin materiaalit koostuvat säänkestävästä kierrätysmuovista sekä ruostumattomasta teräksestä valmistetusta rungosta. Kaikki materiaalit ovat erinomaisesta kestävyydestään huolimatta kierrätettäviä.

Gritbox-ulkokuntoiluvälineessä käytetään vastuksena ainoastaan omaa kehonpainoa, joka mahdollistaa turvallisen ja tehokkaan tavan harjoittaa koko kehon lihaksistoa.
 
Liikeradat ovat vapaita, jolloin myös lihaksia ympäröivät tukikudokset vahvistuvat.
 
Liikkeitä voidaan helpottaa tai vaikeuttaa oman tason mukaisesti asentoa ja tukipisteitä muuttamalla. Gritboxilla tehtävät liikkeet kohdistuvat erityisesti etu-ja takareisien, pakaroiden ja keskivartalon lihaksille. Lisäksi boxilla voi tehdä erilaisia punnerruksia ja räjähtävyyttä kehittäviä loikkia.

Gritbox
2490,00 € alv. 0%

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

HNRI-2052-min.jpg
Toiminnallisuus
Gritbox

Gritbox

Katso nyt
bottom of page