top of page

NOLLA SERIES

Nolla -tuotesarjassamme yhdistyy minimalistinen muotoilu, kestävät materiaalit ja edistyksellinen liikunnallinen käytettävyys.

Nolla Down-, Nolla 2- ja Nolla Up-ulkokuntoilulaitteet soveltuvat vaivattomasti monenlaisiin ympäristöihin, ja yhdessä kolmella laitteella käyttäjät voivat harjoitella tehokkaasti koko kehon lihasryhmät lähtötasosta riippumatta.

Laitteissa ei ole liikkuvia osia, joten ne ovat huoltovapaita ja erittäin kestäviä vaativissakin olosuhteissa.

Suomessa valmistettujen Nolla -sarjan laitteissa materiaalina käytetään kestävää ja 100% kierrätettävää ruostumatonta terästä.

NOLLA SERIES

VALMISTETTU EN 1176 JA EN 16630 STANDARDIEN MUKAISESTI

VALMISTETTU SUOMESSA

EI LIIKKUVIA OSIA

KESTÄVÄT JA EKOLOGISET MATERIAALIT

MINIMALISTINEN MUOTOILU

VÄHÄINEN HUOLTOTARVE, VARAOSIA SAATAVILLA

YLI 20 HARJOITTELULIIKETTÄ

5 VUODEN MATERIAALITAKUU

HNRI-3135-min.jpg
Nolla Down

Minimalistisesti muotoiltu Nolla Down sulautuu saumattomasti monenlaisiin ulkoiluympäristöihin.

Nolla Downin avulla voit haastaa itsesi leukojen avulla kehittäen ylävartalon voimaa, osallistua erilaisiin vetoliikkeisiin keskittyen selkään ja hauiksiin. Laitteen edistyksellinen toiminnallisuus sallii myös kevyempien punnerrus- ja soutuliikkeiden treenaamisen. Olitpa sitten aloittelija tai kokenut kuntoiluharrastaja, Nolla Down mukautuu kuntotasoosi tehden siitä täydellisen kumppanin ulkona liikkujille.
 

Nolla Down-ulkokuntoilulaite
2450,00 € alv. 0%

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Nolla 2

Nolla 2-ulkokuntoilulaitteella tehtävä suspensioharjoittelu kehittää tasapainoa, kehonhallintaa, lihasvoimaa ja vahvistaa tukikudoksia. Avoimet liikeradat ovat turvallisia nivelille, ja vaikeusastetta voidaan säätää kehon kulmaa muuttamalla. Laitteella tehtävät yli 40 eri liikettä huolehtii koko kehon lihasryhmien harjoittamisesta.

Minimalistisella estetiikalla ja tinkimättömällä kestävyydellä valmistettu Nolla 2 soveltuu kaikille aloittelijoista/senioreista kehittyneempiin treenaajiin . Jokainen metallikomponentti on valmistettu ruostumattomasta teräksestä, varmistaen pitkäikäisyyden ja luotettavuuden jopa ankarimmissa ulko-olosuhteissa.

Nolla 2-ulkokuntoilulaite
2750,00 € alv. 0%

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

HNRI-2617-min.jpg
Nolla 2
HNRI-2845-min.jpg
Nolla Up

Täydentäen Nolla-sarjamme minimalistista laitevalikoimaa, Nolla Up on voimanharjoiottelun, edistyksellisen muotoilun ja yksinkertaisuuden ilmentymä. Nolla Up tarjoaa kattavan valikoiman harjoitusvaihtoehtoja, mukaan lukien punnerrukset, dippipunnerukset, soudut, jalkojen nostot ja bulgarialaiset kyykyt alavartalon voiman kehittämiseen.

Tutustu Nolla -sarjamme tuotteiden toiminnallisuuteen täältä:

Nolla Up-ulkokuntoilulaite
2050,00 € alv. 0%

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Nolla Up
Anchor 1
OPASTAULU

Kaikkien tuotteidemme mukana toimitetaan opastaulu, josta selviää standardin mukaisia valmistajan ja liikuntapaikan tietoja. Lisäksi opastaulussa on laitteen käyttöohjeita, sekä QR-koodi Youtube-kanavallemme, jossa käyttäjä voi tutustua eri tasoisiin treeniohjelmiin.

Opastaulu
690,00 € alv. 0%

Toiminnallisuus
Nolla 2 outdoor fitness equipment
00:47
Nolla Up outdoor fitness equipment
01:31
Nolla Down outdoor fitness equipment
00:41

NOLLA-SERIES TUOTEKORTIT JA MITTAKUVAT

TÜV -SERTIFIKAATTI (TULOSSA)

bottom of page