GRITREE

Gritree-ulkokuntoilulaitteen innovatiivinen muotoilu ja edistyksellinen toiminnallisuus kannustaa kaiken kuntoisia ja -ikäisiä liikkujia ulkoliikunnan pariin kehittämään kuntoaan. Laitteella suoritettavassa suspensioharjoittelussa vastuksena toimii kuntoilijan oma paino, joten liikkeet ovat turvallisia ja tehokkaita suorittaa.

Gritree on muotoiltu maisemasuunnitteluun istuvaksi luonnonläheisellä designillaan, ja se soveltuu istutettavaksi niin julkisille liikuntapaikoille, puistoihin ja taloyhtiöiden pihoihin. Laite valmistetaan kotimaassa kestävistä ja ekologisista materiaaleista.

Tree_12.jpg

Gritree-ulkokuntoilulaite koostuu kolmesta eri pituisesta suspensioharjoittelupisteestä ja yhdestä leuanvetotangosta, joiden avulla jopa 4 käyttäjää voi harjoitella yhtäaikaisesti.

 

Suspensioharjoittelu kehittää tasapainoa, kehonhallintaa, lihasvoimaa ja vahvistaa tukikudoksia. Avoimet liikeradat ovat turvallisia nivelille, ja vaikeusastetta voidaan säätää kehon kulmaa muuttamalla. Laitteella tehtävät yli 40 eri liikettä huolehtii koko kehon lihasryhmien harjoittamisesta. 

Gritree-ulkokuntoilulaite on kehitetty vuonna 2020 täydentämään Gritbird-tuoteperhettä. Ideologiamme on valmistaa innostavia, turvallisia ja tehokkaita ulkokuntoilulaitteita jotka istuvat maisemasuunnitteluun. 

Gritree valmistetaan Suomessa.

 

Laitteen materiaalit koostuvat säänkestävästä erikoispinnoitetusta koivuvanerista sekä ruostumattomasta teräksestä valmistetuista tangoista. Kaikki materiaalit ovat erinomaisesta kestävyydestään huolimatta kierrätettäviä.

Hinta

6790,00 € alv. 0%

Tree_16.jpg

LATAA TUOTEKORTTI & MITTAKUVAT