top of page

GRITREE

Gritree-ulkokuntoilulaitteen innovatiivinen muotoilu ja edistyksellinen toiminnallisuus kannustaa kaiken kuntoisia ja -ikäisiä liikkujia ulkoliikunnan pariin kehittämään kuntoaan. Laitteella suoritettavassa suspensioharjoittelussa vastuksena toimii kuntoilijan oma paino, joten liikkeet ovat turvallisia ja tehokkaita suorittaa.

Gritree on muotoiltu maisemasuunnitteluun istuvaksi luonnonläheisellä designillaan, ja se soveltuu istutettavaksi niin julkisille liikuntapaikoille, puistoihin ja taloyhtiöiden pihoihin. Laite valmistetaan kotimaassa kestävistä ja ekologisista materiaaleista.

MIKSI GRITREE?

VALMISTETTU EN 16630 STANDARDIN MUKAISESTI, TÜV -SERTIFIOITU

VALMISTETTU SUOMESSA

4 HARJOITTELUPISTETTÄ

KESTÄVÄT JA EKOLOGISET MATERIAALIT

USEITA VÄRIVAIHTOEHTOJA

VÄHÄINEN HUOLTOTARVE, VARAOSIA SAATAVILLA

YLI 40 HARJOITTELULIIKETTÄ

5 VUODEN MATERIAALITAKUU

Gritree-ulkokuntoilulaite yhdistää kolme eri korkeudella olevaa suspensioharjoittelupistettä ja leuanvetotangon, joiden avulla jopa 4 käyttäjää voi harjoitella yhtäaikaisesti.

Suspensioharjoittelu kehittää tasapainoa, kehonhallintaa, lihasvoimaa ja vahvistaa tukikudoksia. Avoimet liikeradat ovat turvallisia nivelille, ja vaikeusastetta voidaan säätää kehon kulmaa muuttamalla. Laitteella tehtävät yli 40 eri liikettä huolehtii koko kehon lihasryhmien harjoittamisesta.

IMG_6935-min.JPG
White Gritree detail.jpeg

Gritree-ulkokuntoilulaite on kehitetty vuonna 2020 täydentämään Gritbird-tuoteperhettä. Ideologiamme on valmistaa innostavia, turvallisia ja tehokkaita ulkokuntoilulaitteita jotka istuvat maisemasuunnitteluun. 

Gritree valmistetaan Suomessa.
 
Laitteen materiaalit koostuvat säänkestävästä kierrätysmuovista sekä ruostumattomasta teräksestä valmistetuista tangoista. Kaikki materiaalit ovat erinomaisesta kestävyydestään huolimatta kierrätettäviä. Tutustu alla Gritree harjoitusohjelmiin.

Gritree-ulkokuntoilulaite
6890,00 € alv. 0%

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

OPASTAULU

Tarjoamme myös Gritree-ulkokuntoilulaitteen yhteyteen asennettavaa opastaulua, josta selviää standardin mukaisia valmistajan ja liikuntapaikan tietoja. Lisäksi opastaulussa on laitteen käyttöohjeita, sekä QR-koodi Youtube-kanavallemme, jossa käyttäjä voi tutustua eri tasoisiin treeniohjelmiin.

Opastaulu
690,00 € alv. 0%

Toiminnallisuus ja treeniohjelmat
Gritree outdoor fitness equipment, basic exercises
Gritree perusliikkeet aloittelijoille
Gritree kehittyneen kuntoilijan liikkeet
bottom of page