top of page

Gritree treeniohjelmat


Youtube-kanavaltamme löytyy nyt 2 personal trainer Matias Nikulan suunnittelemaa harjoitusohjelmaa Gritree-ulkokuntoilulaitteella. Ensimmäisestä videosta löytyy Gritreellä tehtävien perusliikkeiden opastusta ja toisella videolla siirrytään kehittyneempien kuntoilijoiden liikkeisiin.Personal trainer ja fysiikkavalmentaja Matias Nikulan (@matiasnik) suunnittelemat ohjelmakokonaisuudet sisältävät Gritreellä tehtäviä suspensioharjoitteita aloittelijoille, edistyneemmille kuntoilijoille sekä kovakuntoisille treenaajille. Suspensioharjoittelu kehittää tasapainoa, kehonhallintaa, lihasvoimaa ja vahvistaa myös tukikudoksia. Avoime liikeradat ovat turvallisia nivelille ja vaikeusastetta voidaan säätää kehon kulmaa muuttamalla.


Gritree-ulkokuntoiluvälineet ovat varustettu opastauluilla joissa olevien QR-koodien kautta ohjautuu Youtube-kanavamme liike- ja ohjelmavideoihin.Personal trainer Matias Nikulan treeniohjelma aloitteleville kuntoilijoille Gritree-ulkokuntoiluvälineellä:


Alkulämmittely

Askelkyykky taakse 3-6 x 10-20 (sarjat x toistot)

Punnerrus 3-6 x 10-20

Soutu 3-6 x 10-20


Toista treeni 1-4 kertaa viikossa omien tuntemusten mukaisesti. 3-6 sarjaa per liike, 10-20 toistoa. Lepoa liikkeiden välillä 1-2 minuuttia. Liikkeet voidaan suorittaa kuntopiirimäisesti peräkkäin lyhyemmillä tauoilla, 3-4 kierrosta ja kierrosten välillä lepoa 2-4 minuuttiaPersonal trainer Matias Nikulan treeniohjelma edistyneille kuntoilijoille Gritree-ulkokuntoiluvälineellä:


Ylävartalo

Rintalihaksiin kohdistettu punnerrus/levitykset

Ranskalainen punnerrus ojentajille

Hauiskääntö Kahden/yhden käden soutu


Jalat

Yhden jalan kyykky takajalka korotettuna

Yhden jalan kyykky tuettuna

Polven koukistus maaten


Keskivartalo

Supermies

Käänteinen linkkuveitsi

Jalkojen nosto roikkuen


Valitse 1-3 liikettä ylävartalolle, jaloille ja keskivartalolle. Liikkeissä voi suorittaa 2-5 sarjaa ja 6-20 toistoa per liike omien tuntemusten mukaisesti. Raskaammat liikkeet kannattaa suorittaa treenin alussa jättäen kevyemmät loppuun. Treenin voi suorittaa eri liikepainotuksilla 2-5 kertaa viikossa oman kunnon mukaisesti. Lennokkaita treenihetkiä!


https://www.matiasnikula.fi/Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page